Огласи
Огласи 2
Престиж

ABT Audi A1 Sportback – нов модел во лепезата

Огласи 3

Германските произведувачи Volkwagen и Audi додадоа нов заеднички проект на моделот А1 Sportback, во каталогот за понуди за оваа година…

Всушност станува збор за нова линија на додатоци и шминки за моделот Audi A1 Sportback, кој што вклучува нова и дотерана верзија во поглед и на перформансот и на стилот.

Вградениот модел за издувни гасови е од типот ECU, кој што го карактеризира најмоќниот стандарден модел за мотор од 1.4 литри, кој што продуцира силина од 182 до 206 коња. До стотка оди за 6.6 секунди. Изто така се нудат и уште два модела со нешто помала јачина на моторот од 158 и 120 КС.

alt

Секако не е запоставен и дизел моделот, 1.6TDI  со мотор 2.0 кој ќе има варијанта и од 125 коња, 142 и од 168 КС.   

alt

Погледнете како изгледаат овие прекрасни варијанти на моделов.

 alt 

alt

  

Маркетинг

Поврзано

Back to top button