Реклама
Престиж

10 „Одлепени“ моторцикли

Реклама

„ Еве галерија од фотографии на некои навистина „забегани“, алтернативни концепти на мотори.“

Маркетинг

Понекогаш, во желбата да се направи нешто оригинално, луѓето отидат во правец кој добие сосема поинаква насока од првичната замисла. Не би знаел со сигурност да кажам дали и овие модели се такво нешто (можеби комплетната замисла била токму ваква, како што е крајниов резултат), но во секој случај – разгледајте ги и сами одлучете дали ви се допаѓаат. Што се однесува до мене, јас не би можел да го ставам на “Like” листата, барем не сите!

–    Модел „Скелетор“

Маркетинг

alt

–    Модел „Гитара“

alt

–    Модел „Трицкл“

alt

–    Најголемиот мотор на светот

alt

–    Модел „Хамбургер“

alt

–    Модел со многу светла

alt

–    Модел “Monster”

alt

–    Модел „Дабцикл“

alt

–    Мотор со складиште за пиво

alt

–    Мотор со 5 тркала

alt

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button