Нема да ви се верува, но оваа неодолива жена има 53 години – ја гледаме и не можеме да се начудиме

Тешко ни е да поверуваме, но оваа прекрасна дама навистина има 53 години

ADVERTISEMENT

Елизабет Харли со секоја нејзина фотографија што ќе ја објави на социјалните мрежи потполно не збунува.

ADVERTISEMENT

 

Таа самоуверено чекори во шестата деценија, а изгледа како и на самиот почеток од кариерата. Таа покрај фотографијата ја откри и тајната на својот добар изглед која се состои од повеќедневна детоксикација и посебен режим на исхрана. Во прашање е избалансиран начин на исхрана во кој преовладува свежа или благо варена храна и многу зеленчук.

ADVERTISEMENT

Начинот на нејзината исхрана може да се опише и како избалансиран во која преовладува свежо или благо варена храна и зеленчук.

 

Елизабет и вредно тренира, а резултатот од нејзиниот неверојатен изглед со кој им пркоси на годините можете да го видите и од овие фотографии.

Facebook Comments
(Visited 1 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT


loading...