Мала школа за орален секс

Три мали трикови со кои ќе бидете подобро во оралниот секс

Не е важно кој е горе, а кој доле, и дали сте во кревет, на работната маса или пред телевизорот – важно е да постигнете што поголемо задоволство и да покажете дека знаете да ги држите работите во свои раце. Па, доколку ви се потребни неколку трикови како и совети како пријатно да го изненадите вашиот партнер и да го натерате да го изгуби разумот, еве три мали совети со кои многу лесно ќе го постигнете тоа.

ADVERTISEMENT

Шокантно е колку жени имаат психички проблем да се опуштат и да уживаат во оралниот секс (за жал ова се однесува и за мажите, но само кога треба да се во главна улога, а не само корисни статисти во приказната!). Па ако ова ви звучи познато тогаш пробајте ја „невидливата“ варијанта. Изгасете го светлото, така што нема да можете да го гледате. Ќе имате помалку пречки и полесно ќе се сконцентрирате на уживањето. Дозволете му да се почувствува како целосно да ја имате голтнато неговата гордост и поиграјте се со врвот од јазикот.

Мажите би се согласиле на орален секс веднаш штом ќе влезат низ вратата. Затоа изберете го вистинскиот момент и јавете му се, видете до каде е и изненадете го кога ќе се појави на вратата така што ќе му скокнете и… Да, да.. тоа засекогаш ќе остане во неговото сеќавање како нешто најубаво што му се случило…

Стегнете цврсто, па пуштете ја горната страна од неговиот пенис и потоа повторете се додека не го донесете до вистинско лудило… На тој начин ќе го опуштите многу полесно, а и вие ќе се чувствувате одлично.

Facebook Comments
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.