Есмералда шмркаше кокаин, а нашите баби се молеа за неа да прогледа?!

Есмералда беше една од најпознатите серии во Македонија

Цела Македонија ја следеше судбината на убавата и слепа Есмералда која порасна во шумска колиба со жена која што ја замени на породување со машко дете бидејќи богатиот газда на селото сакаше син, а не ќерка. Кога ќе порасна, таа се вљуби во тоа момче, па така таа и Јосе Армандо станаа најпопуларниот пар. Сапуницата ја следеше тешката судбина на Есмералда, а според некои урбани легенди бабичките низ Балканот дури и се молеле во црква и палеле свеќи за да и се врати видот. Но Есмералда, односно Летисија Калдерон за време на снимањето на серијата била на кокаин.

ADVERTISEMENT

La más hermosa en @programahoy #LeticiaCalderon ❤️

A post shared by Alejandra Nogara (@luna_alex0) on

Додека ја играше омилената слепа девојка со зелени очи, таа беше зависна од дрога, а се симна од кокаинот дури откако нејзината најдобра пријателка почина од предозираност.

Facebook Comments
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.