И скопјанките НЕ можат да му одолеат на овој голем светски тренд

Не се само змиските и леопард дезени во мода …

Оваа сезона на улиците на светските метрополи ќе забележите дека карираните дезени стојат рамо со рамо со животинските и важат за еден од најголемите трендови. Се носат од глава до пети или на одреден дел од облеката како што се на пример сакоата со кои впрочем претходните сезони и започна ова лудило, но и на панталони, кошули, здолништа, ма на се што можете да замислите.

ADVERTISEMENT

Овие неколку фотографии на нашите девојки се објавени во склоп на кампањата Your Mark of Charm на C-Thru. Повеќе за конкурсот можете да прочитате тука >>

Карираните дезени едноставно ги залудеа девојките од целиот свет, а покрај познатите дами ги обожаваат и девојките што ги гледаме на нашите улици. Токму затоа скокнавме до неколку продавници и ги избравме најдобрите карирани парчиња со кои и вие можете да го испробате овој тренд.

2.290,00 MKD – блејзер

ACNE STUDIOS £763

Bershka 1.290,00 MKD – здолниште

Bershka 1.290,00 MKD

Bershka 1.790,00 MKD

Bershka 1.790,00 MKD

Bershka 1.790,00 MKD

Bershka 2.290,00 MKD

Bershka 3.790,00 MKD

Bershka 3.790,00 MKD

Bershka 3.990,00 MKD

BURBERRY £325

GABRIELA HEARST £625

GOLDEN GOOSE DELUXE BRAND £242

Khaite

MONSE £696

MONSE £742

Zara 1,290.00 MKD

Zara 2,590.00 MKD – блејзер

Zara 3,290.00 MKD

Zara 5,990.00 MKD

 

Facebook Comments
(Visited 2 times, 1 visits today)