Дознајте зошто жените Лавици им се НЕОДОЛИВИ на мажите

Жените Лавици се неверојатни. Тие се спремни да се борат за своето, но и да го одбранат она што е нивно.

ФОТО: Depositphotos.com

Фатални се и посилниот пол не го оставаат рамнодушен. Дефинитивно, во многу погледи најдоминантни се жените Лавици. Тие се полни со страст, одлучни, велокодушни и многу нежни. Со жените родени во овој знак никогаш нема да ви биде досадно. Тие доминираат и во водењето љубов и во сите животни патеки тие се водени од своето срце.

Она што посебно ги прави неодоливи овие жени е нивната храброст да се впуштат во ново и непознато. Покрај нив вам нема да ви биде досадно дури и кога правите доасадни работи, затоа што таа ќе најде начин да ве забавува. Не постои момент кога жената Лавица е несигурна. Таа со стабилен и цврст чекор гази на земјата. На нејзиното лице тешко ќе видите колебање, а ова ги остава мажите БЕЗ ЗБОР. Таа одлично се снаоѓа во секоја ситуација, а исто така привлечно кај нив е тоа што тие се многу креативни.

Што и да почне да работи Лавицата, знајте дека ќе го вложи целиот свој труд и ќе се посвети максимално. Води сметка самата да си ги подмирува своите потреби, но исто така води сметка и за потребите на својот маж. Лавиците секогаш се искрени, нежни, сталожени, интелигентни, доминантни, БЕСТРАШНИ.

Facebook Comments
(Visited 299 times, 1 visits today)