Атрактивна трудница: Тамара Тодевска го покажа своето трудничко стомаче

Тамара Тодевска е активна трудница која дури понекогаш заборава дека во стомакот има бебе, па се опушта повеќе.

Таа изгледа одлично, па речиси и не налкикува дека скоро е влезена во седмиот месец од бременоста. Неодамна објави фотографија каде што го покажува своето трудничко стомаче, па слободно можеме да кажеме дека бременоста ѝ прилега доста.

ADVERTISEMENT

Facebook Comments
(Visited 18 times, 1 visits today)