театар

Јана Стојановска: „Мајчинството ми објасни каква сум ама пуштено на најјако“
Celebrity

Јана Стојановска: „Мајчинството ми објасни каква сум ама пуштено на најјако“

Минатата година за прв пат се оствари во улогата на мајка. Актерката Јана Стојановска која потекнува од актерско семејство заедно…
„Кога сум заљубена се смеам сама по улици“
Интервју

„Кога сум заљубена се смеам сама по улици“

Гламур интервју со актерката во Македонскиот Народен Театар, Драгана Левенска Најголема предност од професијата со која се занимавате? Не мора…
Игор Џамбазов: „ Гитарата е жена која никогаш не ме изневерила“
Celebrity

Игор Џамбазов: „ Гитарата е жена која никогаш не ме изневерила“

Актер, водител, писател, шоумен, тој е човек кој знае и да запее и да засвири. Игор Џамбазов е мултиталент кој…
Катерина Шехтанска: „ Се трудам да бидам насмеана, покрај мојата строгост и моментот НЕ ЗНАМ КАЈ ТЕРАМ“
Интервју

Катерина Шехтанска: „ Се трудам да бидам насмеана, покрај мојата строгост и моментот НЕ ЗНАМ КАЈ ТЕРАМ“

Гламур интервју со Катерина Шехтанска Професионално актерка, а приватно мајка и сопруга. Катерина Шехтанска одлично се снаоѓа и во двете…
Back to top button