Огласи

консумирање

Сокот од лимон е корисен, но важно е да се придржувате до овие правила
BEAUTY

Сокот од лимон е корисен, но важно е да се придржувате до овие правила

Ако сакате да добиете позитивни ефекти од сокот од лимон, треба да го консумирате умерено.   Лимонот содржи витамин Ц…
Моќта на индиските ореви – само 4 дневно ќе направат чуда за вас
BEAUTY

Моќта на индиските ореви – само 4 дневно ќе направат чуда за вас

Индиските ореви се популарни ширум светот поради нивниот нежен и сладок вкус. Поради многуте витамини и минерали кои го содржат,…
Намирници кои го топат целулитот и ви даваат најдобри резултати
BEAUTY

Намирници кои го топат целулитот и ви даваат најдобри резултати

Целулитот е проблем со кој се борат многу жени. Причина за тоа се присутните масти во телото, староста, генетиката и…
Неколку намирници што помагаат при уринарните инфекции
BEAUTY

Неколку намирници што помагаат при уринарните инфекции

Храната која ја јадеме влијае на растот на бактериите во нашиот уринарен тракт. Затоа, оние кои имаат проблеми со уринарните…
Back to top button