автомото

Најдоброто од најдобрите: Mercedes-Benz SLS GT3
Престиж

Најдоброто од најдобрите: Mercedes-Benz SLS GT3

Mercedes во кратко видео го покажа најновата ѕверка која излегува од погоните на фабриката во Stuttgart, со што ја одбележува…
Модерен дизајн за моторцикл „Чопер“
Престиж

Модерен дизајн за моторцикл „Чопер“

Станува збор за најновиот дизајн на познатиот технолошки и моден дизајнер Olcay Tuncan Karabula, кој создаде вистински sexy beast, кој…
Back to top button