„По шест години работа како ескорт дама, конечно знам што најмногу сакаат мажите во кревет“

Најпознатата австралиска ескорт дама, Саманта Икс (вистинското име и е Аманда Голф) во секс индустријата работи повеќе од шест години.

ADVERTISEMENT

Таа за овој период се наслушала најразлични приказни од стотина мажи од целиот свет кои и ја отвориле душата, а сега за порталот Мамамиа откри што сакаат тие за време на жестока акција во креветот. Секако дека нема никогаш да погодите за што станува збор.

ADVERTISEMENT

„Во прашање е предигра. Тие сакаат за знаат како да ве запалат. На ВАС да ви пружат задоволство и да направат да се наежите, а вашите образи да се вцрват. Всушност станува збор за его“, вели таа.

ADVERTISEMENT

„Еднаш кога ќе знаат дека ви е добро благодарение на нивната вештина, и ним ќе им биде добро“, вели а потоа и објаснува зошто е важно секоја жена да знае што ја пали – како би го навела партнерот да ги прави истите работи.

„Ако можете да истражувате нечие тело, тогаш можете да го истражувате и вашето. Како тој би можел да знае што да направи за вас за да доживеете оргазам, кога ни самите не знаете?“ заклучува Саманта.

Facebook Comments
(Visited 4 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT

loading...

loading...