Постојат жени кои не „паѓаат“ на комплименти, кои не се импресионирани од убавите зборови…

Постојат жени кои не „паѓаат“ на комплименти, кои не веруваат во убавите зборови… Постојат жени кои не го гледаат само богатството… Постојат жени кои веруваат во мали работи кои ги прават среќни… Жени кои кога ќе се појават ги осветлуваат сите околу себе… Жени кои сакаат од вас само силна прегратка и цврсто стегање на рацете.

Постојат такви жени на кои насмевката им е секогаш на усните… Жени кои ве сакаат само вас, како само вам да ви припаѓаат. Постојат жени кои веруваат дека навредите треба да исчезнат одо овој свет… жени кои веруваат во вредностите… Постојат жени кои имаат еден страв: Страв да не станат како останатите…

ADVERTISEMENT

Постојат жени кои имаат длабоки и искрени чувства, кои имаат надеж во утрешниот ден и храброст да ги променат работите. Жени кои веруваат дека и кога животот е суров кон нив, треба ад се смеат и да се мотивираат. Жени кои знаат дека иако постои болка, мора да се продолжи со животот.

Постојат жени кои знаат дека не постои совршенство, туку дека постои само лице кое умее да се смее совршено!

Facebook Comments
No Comments Yet

Comments are closed