Неодоливи и непредвидливи – еве зошто секој може да се вљуби во жена Близнаци

ADVERTISEMENT

Покрај жената Близнаци вечно ќе се чувствувате млади!

Жените родени во овој хороскопски знак имаат неверојатно младешки изглед. Тие се интелектуално љубопитни, комуникативни, духовити, брилијантни и модерни. Нема изложби, театарски премиери и значајни настани што Близнаците би можеле да ги пропуштат. Честопати и самата професија им го налага тоа, бидејќи жените Близнаци многу често се занимаваат со јавни работи.

ADVERTISEMENT

 

Близнаците го будат разиграното дете кај нивните најблиски. Партнерите се чувствуваат освежено и вечно младо покрај нив и се прашуваат како заслужиле толкава среќа. Со припадничките на овој знак никогаш нема да ви биде здодевно, бидејќи тие можат во сѐ да најдат смисла. Доказ за тоа дека никогаш не им е доста од љубовта претставува и податокот дека Близнаците се венчаваат дури и во старечки домови, многу почесто за разлика од другите знаци.

ADVERTISEMENT

Жените Близнаци бараат партнери со кои ќе бидат на исто интелектуално ниво. Само така би можеле да се заинтересираат за некого, бидејќи овие дами не се зближуваат физички со луѓе кои не се способни да им поставуваат интелектуални предизвици.

Facebook Comments
(Visited 148 times, 31 visits today)

ADVERTISEMENT