Овој хороскопски знак е многу романтичен, а кога ќе се заљубите во него, не ќе можете да го извадите од глава!

Станува збор за најромантичниот знак – Риби! Рибите ги збунуваат и истовремено ги плашат нивните љубовници. Тие се горчливо слатки, бидејќи колку што може нивната љубов да опие толку може и да отруе. Сепак, без разлика колку е тешко да се љубат Рибите, речиси невозможно е да им се остане рамнодушен.

ФОТО: lovepanky.com

Рибите имаат стари души. Тие го носат во своето срце знаењето на илјадници ѕвезди и ги разбираат нивните партнери на сосема поинакво ниво. Припадниците на овој знак се способни да ве разберат без да им дадете објаснување. Тие ќе ве прифатат безусловно и секоја друга љубов делува безначајно во споредба со нивната. Рибите не можат да сакаат половично, па затоа тие целосно го отвораат своето срце. Рибите се како долго посакуван мирен сон, кој нивните партнери никогаш не помислиле дека ќе го имаат. Рибите имаат срамежлива насмевка и даруваат заводливи бакнежи. Тие се романтични и сакаат да сонуваат.

(Visited 391 times, 1 visits today)