„Камо тебе да те имав“ – нова песна на Влатко Лозаноски – Лозано

Нова песна на нашиот познат пејач

„Камо тебе да те имав“ е новата песна на Лозано која деновиве е испратена до сите радиостаници во Македонија, a истата можете да ја слушнете и на Јутјуб.

ADVERTISEMENT

Facebook Comments
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.