Лила во транспарентна црна тоалета која ја истакна нејзината витка линија

ADVERTISEMENT

Очигледно е дека Лила Филиповска си ја сака својата работа и ужива во неа. Според она што го објавува на социјалните мрежи, денот ѝ е позитивно исполнет и е среќна што е дел од оваа професија.

Научени сме Лила да ја гледаме на разни настани, а деновиве се појави на еден настан каде што остави голем впечаток со својот изглед.

ADVERTISEMENT

Имено, таа беше специјално облечена во црна проѕирна тоалета која ја истакна нејзината витка линија и покажа дека годините не ѝ се закана.

Facebook Comments
(Visited 13 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT