Лажат каде и да стигнат – на овие хороскопски знаци најчесто НЕ треба да им верувате

ADVERTISEMENT

Никој не поднесува лага, но постојат луѓе кои се служат со различни лаги, од различни причини. Личностите родени во овој знак најчесто се служат со лагите.

Лав

Лавовите сакаат да бидат во центарот на вниманието и не им е срам да се служат со какви било лаги за рефлекторот да биде упатен во нив. Штом ќе осетат дека вниманието се свртува кон некој друг, ги фаќа паника и почнуваат да измислуваат различни приказни со цел да го задржат фокусот на себе.

Близнаци

Ќе ве излажат без да трепнат. Без разлика дали имаат вистинска причина за тоа или не, тоа едноставно е посилно од нив. Повеќе ни самите не можат да се сетат кому што рекле, па често се вплетуваат во својата мрежа и се издаваат.

ADVERTISEMENT

Риби

Ретко кога лажат директно во очите, но се склони кон сокривање на вистината и клучните детали. Тие живеат во свој сопствен свет, па не им е тешко да измислат приказна која е достојна за најдобриот бестселер.

Facebook Comments
(Visited 1 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT