H&M предлага: Еве како да носиме црно-бели модели оваа сезона

ADVERTISEMENT

Црно-белите модели секогаш потсетуваат на класика со која нема да погршите. Оваа сезона H&M преку нови едиторијал дава неколку предлози за тоа како да ги носиме ваквите парчиња облека.

ADVERTISEMENT

Одлично ќе ви одговараат за секоја пригода…

ADVERTISEMENT

Facebook Comments
(Visited 1 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT