Заљубени сте во Бик? Дознајте што ги возбудува мажите и жените родени во овој хороскопски знак!

Доколку сте заљубени во личност од спротивниот пол родена во знакот Бик, тогаш дефинитивно треба да го прочитате ова!

Жена:

Жената родена во овој хороскопски знак е сензуална и тајно еротична. Сака долга предигра, а посебно е чувствителна на бакнежи во пределот на вратот. Со текот на годините станува свесна за својата сексуалност, послободна и повеќе полна со страст. Има нагласено сетило за вкус, ужива во бакнежи, но и во орален секс. Во зрелите години често води еротска игра и знае да ја разбуди фантазијата кај партнерот маж. Ги провоцира мажите така што им покажува големо еротско знаење.

ADVERTISEMENT

Маж:

Освојува постепено, но не се откажува лесно од жената која го привлекува. Чувствителен е и ги сфаќа еротските потреби и чувства на парттнерката. Сака класични пози, но нема да одибе понуда и за егзотична варијанта. Освојувајте го полека… Овој знак ќе ви пружи сигурност и вистинско уживање.

Ерогени зони: 

Страствени бакнежи во врад и под ушите во нив ќе предизвикаат бура од страсти.

Facebook Comments
No Comments Yet

Comments are closed