Реклама
Секс

Жените поуспешни во прељубите од мажите

Реклама

Според едно истражување на англискиот портал UndercoverLovers кое беше спроведено на примерок од 3000 луѓе, се утврди дека дури 95 % од жените и 83 % од мажите ги изневеруваат своите партнери.

Маркетинг

Според овој портал, а како што пренесува Daily Mail, луѓето многу лесно се впуштаат во љубовна афера, но жените многу подобро ги кријат истите, па партнерите ги откриваат само во 5 % од случаевите. За разлика од нив, мажите кои што ќе ја изневерат својата поубава половина, во 17 % од случаевите на крај ќе бидат фатени во нивната сексуална авантура. Според упатените, тоа е така бидејќи жените многу поретко зборуваат за своите интимни искуства, за разлика од мажите, кои многу често сакаат да се пофалат со тоа. Но, ова нивно фалење, многу често завршува со откривање на нивната вонбрачна врска.

Инаку, ваквите истражувања го имаат утврдено и тоа дека од 8 до 15 % од децата родени во фамилии се плод на вонбрачна врска, а за тоа сопрузите никогаш не дознале. Тоа би значело дека, доколку живееме во Англија (ова е многу важно, бидејќи сепак се работи за една луда земја!), го читаме овој текст и кликаме Like – секој 10-ти, всушност, не би знаел кој му е вистинскиот татко, по ѓаволите!

Маркетинг

Види ја нашата нова WELCOME страница на Facebook.

Врати се на првата страна.

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button