твинго

Renault Twingo RS, Red Bull едиција
Престиж

Renault Twingo RS, Red Bull едиција

Французите најавија нов модел на познатиот мал и компактен градски автомобил и го нарекуваат ново, специјално издание на Twingo –…
Back to top button