тапани

Има 106 години и свири на тапани, ова е нејзината тајна за долговечноста
LIFESTYLE

Има 106 години и свири на тапани, ова е нејзината тајна за долговечноста

Легендарната американска тапанарка Виола Смит ја откри тајната на среќниот, долг и здрав живот. Таа има 106 години, а до…
Концерт на Marracash Orchestra, Дом на млади, Штип
Култура[тор]

Концерт на Marracash Orchestra, Дом на млади, Штип

На 23.06.2012, сабота, во „Дом на млади“ – Штип, ќе имаме чест да го гледаме и слушаме во живо германскиот…
Back to top button