Танец

Не само што пееше, Васка Илиева испишуваше историја – но оваа голема болка ја носеше до крајот на животот
Наши ѕвезди

Не само што пееше, Васка Илиева испишуваше историја – но оваа голема болка ја носеше до крајот на животот

Илиева својата музичка кариера ја започнува пред 1950 г. во „Танец“. Поради ненадминатиот стил на пеење и неповторливиот глас, Васка…
Гостувањето на „Танец“ во Австралија ги подели социјалните мрежи
Вирално

Гостувањето на „Танец“ во Австралија ги подели социјалните мрежи

„Вие сте заглавени во некое друго време“ Новинар од едно македонското радио во Мелбурн му постави неколку незгодни прашања на…
Back to top button