супер пунто

Нешто екстра – ABARTH PUNTO SUPERSPORT
Престиж

Нешто екстра – ABARTH PUNTO SUPERSPORT

Спортскиот оддел на италијанскиот произведувач на автомобили FIAT, го најавува своето ново екстра супер брзо Punto какво што до сега…
Back to top button