Ознака: снаа

Си ја отвори душата: АЛЕКСАНДРА ПРИЈОВИЌ, прокоцкала голема сума пари, има повеќе од 3 естетски корекции, а еве зошто пиела ЛЕКОВИ ЗА СМИРУВАЊЕ!

Александра Пријовиќ се согласи да одговори на неколку прашања од нејзиниот личен живот.  Таа зборуваше…