русија

Милош Биковиќ поради ВОЈНАТА, Русија-Украина, ја загуби улогата во „Белиот лотос“ од HBO
TV

Милош Биковиќ поради ВОЈНАТА, Русија-Украина, ја загуби улогата во „Белиот лотос“ од HBO

Еден од најпопуларните српски актери, Милош Биковиќ, требаше да игра во третата сезона на популарната сесрија „Бел лотос“ на HBO,…
Загрижувачки податоци на руските експерти: Пациенти со оваа дијагноза развиваат најтешка форма на ковид-19
Вирално

Загрижувачки податоци на руските експерти: Пациенти со оваа дијагноза развиваат најтешка форма на ковид-19

Водечкиот руски кардиолог Сергеј Бојдов наведува дека околу 40 отсто од возрасното население боледува од хипертензија, а дека можноста за…
Кој нема да се вакцинира нема да смее да патува во странство? Експерт изнесе шоkантни тврдења
Вирално

Кој нема да се вакцинира нема да смее да патува во странство? Експерт изнесе шоkантни тврдења

Тестовите на коронавирус не можат да гарантираат дека лицето не е заразено ограничено време, поради што е можно новата вакцина…
Од Русија стигна одлична вест: Сите го чекаа ова, а ќе се случи во август – тукушто го објавија ова
Вирално

Од Русија стигна одлична вест: Сите го чекаа ова, а ќе се случи во август – тукушто го објавија ова

Русија прва во светот во август ќе започне масовно производство на вакцина против коронавирус која ја разви институтот „Гамалеј“, а…
Оваа медицинска сестра ќе биде казнета, а само сакаше да им го разубави денот на пациентите од коронавирус
Вирално

Оваа медицинска сестра ќе биде казнета, а само сакаше да им го разубави денот на пациентите од коронавирус

Секој ден добиваме нови информации за актуелната пандемија од коронавирусот. Експертите се обидуваат да објаснат и да го предвидат нејзиниот…
Back to top button