Ознака: нутриционист

„Со здрав начин на исхрана, без гладување и со правилно распоредени оброци може да се подобри здравствената состојба, но и да се намалат килограмите“

Колку често знаеме да кажеме дека немаме доволно време да направиме здрав оброк, па посегнуваме…