ново ауди

AUDI TT RS PLUS – ново Coupe за маалски шизици!
Престиж

AUDI TT RS PLUS – ново Coupe за маалски шизици!

Во почетокот на оваа година, на саемот во Geneva беше лансиран Audi TT RS Plus, сега ние ќе ви го…
Back to top button