нисан нисмо

Нешто посебно: Nissan Juke-R & Nismo
Престиж

Нешто посебно: Nissan Juke-R & Nismo

Ќе ви го претставиме моделот кој што е претставува врв во продукцијата на познатиот јужнокорејски производител, кој настанува како сублимат…
Back to top button