нина

Кили по вторпат стана дедо (фото)
Наши ѕвезди

Кили по вторпат стана дедо (фото)

Се породи актерката Нина Деан. Ќерката од првиот брак,  на Гордана Деан Поп-Христова сопругата на Кили на 2-ри мај го…
Денеска се родија две бебиња меѓу познатите: Еве како беше на мекиците кај малата Кира
Celebrity

Денеска се родија две бебиња меѓу познатите: Еве како беше на мекиците кај малата Кира

Пејачката Нина Јанева и модел Катарина Ивановска денеска се породија. Пејачката денеска на свет роди девојче кое ќе се вика…
Back to top button