несторовиќ

Познатиот пумолог шокираше со новата изјава: Мислам дека имав коронавирус, ама не бев во самоизолација!
Вирално

Познатиот пумолог шокираше со новата изјава: Мислам дека имав коронавирус, ама не бев во самоизолација!

  Професорот д-р Бранимир Несторовиќ, член на кризниот штаб за борба против ковид-19, изнесе шокантна информација за коронавирус. Гостувајќи на…
Back to top button