недостигање

И на велигденската празнична трпеза, едно празно место стои, за тебе е тоа ТАТО
MAMA

И на велигденската празнична трпеза, едно празно место стои, за тебе е тоа ТАТО

Велигден е овде. Најголемиот христијански празник кој го прославуваме со најблиските. Велигденската трпеза е готова. Многу велигденски украси зрачат со…
Татко, ми недостигаш секој Божиќ, деновите не се исти без тебе
MAMA

Татко, ми недостигаш секој Божиќ, деновите не се исти без тебе

Секогаш за време на празниците во себе чувствувам една огромна празнина. На секое семејно собирање и прославување, те нема тебе.…
Уживам во она што ми го дава Бог, но тажна сум зашто ми те зеде прерано
MAMA

Уживам во она што ми го дава Бог, но тажна сум зашто ми те зеде прерано

Деновите минуваат, многу работи се случуваат и ме прават среќна. Успевам да уживам во деталите, да го зграпчам секој нов…
Кога некој ти недостига, таквата празнина ништо на светот не може да ја пополни
MAMA

Кога некој ти недостига, таквата празнина ништо на светот не може да ја пополни

Кога некој ти недостига, како светот повеќе да не е ист. Сонцето повторно изгрева и заоѓа, но не за сите…
Back to top button