Огласи

корона вирус

На оваа мапа следете од каде доаѓаат заразените од коронавирусот во Македонија
Вирално

На оваа мапа следете од каде доаѓаат заразените од коронавирусот во Македонија

Направена е  првата интерактивна мапа за следење на состојбта со коронавирусот во Македонија.   Отсега сите податоци Македонците може да…
Back to top button