Огласи

корвета

Chevrolet Corvette Stingray: Американска пргавост!
Престиж

Chevrolet Corvette Stingray: Американска пргавост!

Веќе претходната генерација на легендарната американска тркачка гордост, покажа како Америте се способни да создадат спортски автомобил со динамика за…
Back to top button