ауди а1

ABT Audi A1 Sportback – нов модел во лепезата
Престиж

ABT Audi A1 Sportback – нов модел во лепезата

Германските произведувачи Volkwagen и Audi додадоа нов заеднички проект на моделот А1 Sportback, во каталогот за понуди за оваа година……
Back to top button