антагонист

Антагонист – луксузен глисер, произведен во Србија !
Престиж

Антагонист – луксузен глисер, произведен во Србија !

Српската компанија Art of Kinetik направи 11,2 метри луксузен дрвен глисер, кој достигнува брзина од 42 чвора… Оние кои го…
Back to top button