Ана Винтур

Дали ова беше последната Мет гала во режија на Ана Винтур?
Холивуд

Дали ова беше последната Мет гала во режија на Ана Винтур?

Дури и насмевката на лицето на Ана која навистина многу ретко можеме да ја видиме, не можеше да ги спречи…
Пет совети на Ана Винтур за успешна кариера
Модни совети

Пет совети на Ана Винтур за успешна кариера

Уредничката на американското издание на модното списание Вог Ана Винтур одговараше на прашања од група млади луѓе кои се надеваат…
Back to top button