автмобили

„Цело е кога има сé!“ – АUDI S6
Престиж

„Цело е кога има сé!“ – АUDI S6

Новото Audi S6 ја менува незаситноста на неговиот претходник со V10 мотор, за скромен 4 литарски turbocharged V8 кој што…
Back to top button