Соновник: Што значи ако сонувате оган?

ADVERTISEMENT

Оганот во сон претставува симбол и рефлексија на бурни емоции кои ги доживувате на јаве или пак на кои ќе бидете изложени.

Сонување оган во облик на пожар

Доколку сонувате оган во облик на пожар кој не можете да гоизгаснете, тоа значи дека на јаве ќе се најдете во некој период кога ќе ви се разбудат некои нови и силни емоции кои пак ќе влијаатна вашите одлуки.

Сонување мал оган

Доколку сонувате мал и тивок оган, тоа значи дека на јаве во вас ќе почнат да се будат некои нови чувства. Можеби ќе почнете со други очи да го набљудувате светот.

ADVERTISEMENT

Сонување оган кој самите сте го запалиле

Ако во сон лично вие сте запалиле оган, тоа значи дека на јаве ќе доживеете некои промени. Можеби премногу ви е досадно во опкружувањето или сте почувствувале монотонија во врската. Нешто во вас  сака да се разбуди и да излезе на површина.

Сонување друга личност во оган

Ако сонувате дека сте сведок како гори некоја личност, тоа значи дека на јаве ќе бидете во можност да му помогнете некому или пак ќе бидете само сведок за нечии големи случувања во животот.

 

ADVERTISEMENT

Facebook Comments
(Visited 146 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT