Секс

Дали сакате да се бакнувате? Тогаш погледнете го најлудиот бакнеж на светот!

Велат првиот бакнеж се памти цел живот. Но, ние сме сиурни дека и овој бакжеж не се заборава.

Според научниците бакнувањето го засилува нашиот имунитет и го подобрува здравјето. Тоа во превод би значело – бакнувајте се почесто, па дури и сега, станете од компјутерот и дајте му еден ваков сочен бакнеж на саканиот. Може? :))

Фото: Guliver/Thinkstock

Маркетинг

Поврзано

Back to top button