Реклама
Секс

Вашето момче маструбира премногу?!

Реклама

„Нови вести од светот на мажите! Вашето момче постојано маструбира, а вие не знаете што да правите со тоа.“

Маркетинг

Секако дека тоа не е ваш проблем се додека не забележите дека тој во креветот со вас не може да се задоволи, па му станува се потешко и потешко да сврши. Ова во денешницата е честа појава, а најповеќе затоа што е гоолема економска криза, па така многу момчиња седат дома, се досадуваат и маструбираат. Од друга страна пак и се поголем е бројот на можностите каде можат да се видат експлицитни сексуални сцени, па така мажите пополека запаѓаат во светот на самозадоволувањето.. Но, доколку сакате да го спречите ова и да го вратите вашето момче на пат каде што вашата вагина е сеуште главна, тогаш слободно поразговарајте со него и обидете се да дојдете до заедчничко решение. Ако не заканете му се дека ќе добие ќотек по газето (ова во превод би можело да значи дека ќе го легнете неговиот најдобар пријател) и направете нешто во што сте убедена дека ќе го возбуди!

alt

alt

Закачете Like, споделете текст и освојте некоја од нашите вредни награди.
За повеќе информации разглeдајте го Shopping Magazine!

Поврзано

Back to top button