Од овие бикини сите се шокираа – долниот дел толку е мал и изгледа како да не носи ништо!

Најпровокативниот костим за капење што сме го виделе …

кој би му бил мал и на вашето морско прасе!

ADVERTISEMENT

Бикините се толку мали што одвај можете да ги забележите. На фотографиите го „фура“актерката Алисија Арден, ѕвездата од филмот „Чувари на плажа“, и ова според нас е најлошото издание што може да си го дозволи една жена. Мислам, да беше дури и гола ќе беше поубаво и поискрено, бидејќи нејзиното тело навистина е убаво, но вака изгледа многу евтино и како да позира за реклама за филм за возрасни.

Што мислите вие?

Facebook Comments
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.