Реклама
Секс

На девојките изгледот им е многу поважен од сексот?!

Реклама

Голем број претставнички на понежниот пол би се откажале од секс и тоа на година дена само доколку за возврат добијат младоликост и добар изглед.

Mислам значи постојам, а постојам значи дека барем „одвреме-навреме“ имам добар секс! Се друго е фарса … :)

Маркетинг

Според една анкета која што ја спроведе козметичката куќа „Елизабет Арден“ дури 76 проценти од жените би направиле било што за да изгледаат помладо, а 21 % од нив се изјасниле дека за тоа би апстинирале дури и од секс цела година.

Покрај ова истражувањето покажа дека современите дами порадо би се откажале од секс со цел да се помладат, отколку што на пример би се откажале од мобилниот телефон на година дена.

Маркетинг

Според ова истражување жените изгледот го ставаат пред многу други нешта. Па така на пр. тие порадо ќе се откажат од социјалните мрежи, а 24 отсто дури би подлегнале и на хирушки „марифети“ само за да изгледаат помладо и поубаво.

Но, и покрај тоа што претсавничките на „поубавиот“ пол би се солгасиле на многу нешта во замена за „вечната младост“, па дури тоа да го прават и седум дена во неделата, 63 % од нив се изјасниле дека НЕ користат никакви производи за помладување. Навистина чудно, нели?

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button