Борбената жена Бик секогаш е тука за своето семејство

Иако жената Бик знае да биде и своеглава, сепак, нејзина најглавна особина е нејзината борбеност. Таа е одлучна, реална и стабилна. Неуморна е и секогаш е подготвена да оди напред.

ФОТО: Shutterstock

Нејзината најголема моќ лежи во две победнички особини: чувствителност и трпеливост. Знае да биде многу љубезна и кротка, но тоа не значи дека со неа можете да манипулирате. Семејството е света работа за неа, играјте си со се’, само немојте со емоциите на нејзините најблиски, бидејќи во тој случај е подготвена да ве нападне со сета своја сила. Пријателствата создаени во детството траат засекогаш, таа се грижи за нив како за себе.

Сепак, оваа дама избегнува да ја покаже својата огнена страна, освен ако нема реална потреба за тоа. Ја сака природата, ужива да биде надвор и по можност секогаш дневните активности да ги врши од таму. Тоа ја полни со позитивна енергија и ѝ дава елан да продолжи.

(Visited 763 times, 1 visits today)