Срцепарателна порака од докторка до своите деца: Бебиња мои, ако ме убие вирусот знајте дека само си ја работев својата работа

Снимките и ужасните фотографии кои пристигнуваат од најголемите жаришта на коронавирусите секојдневно го обиколуваат светот.…