Uncategorized

Еве што се случи со медицинската сестра што ги шoкиpaше сите – пациентите ги лечеше од корона во проѕирна oблека

„Нејзината облека едноставно не ги исполнуваше стандардите“. Руската медицинска сестра која беше предупредена од претпоставените…