Мајка роди едно црномурно и едно албино бебе – мислеше дека не е нејзино

Фотографката Џудит Нвокоча (38) од Нигерија била воодушевена кога родила близнаци во 2016 година, од кои машкото било црномурно, а девојчето албино.

Џудит и сопругот 8 години се бореле да добијат дечиња и биле воодушевени кога станале родители, особено на вака уникатни близнаци.

-Никогаш не ни помислив дека би можела да имам албино дете, никој нема во нашата фамилија.Тоа беше шок за мене кога ми го дадоа јас им реков:„Што правите ова не е мое дете“.

ADVERTISEMENT

Таа вели дека иако изгледаат различно, близнаците имаат одлична врска, но луѓето не веруваат кога ќе им кажат дека се близнаци.

Facebook Comments
(Visited 1.905 times, 1 visits today)