Екипата од „Prison Break“ 15 години подоцна (ГАЛЕРИЈА)

Пред петнаесет години, хит серијата „Prison Break“  се емитуваше за прв пат, а беше крајно популарна кај нас.

Проверивме како изгледаат денес главните актери од серијата. Некои не се сменија многу, додека некои како да не остареле.

 

ADVERTISEMENT

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
(Visited 28 times, 1 visits today)
Loading...