serija

Екипата од „Prison Break“ 15 години подоцна (ГАЛЕРИЈА)
Холивуд

Екипата од „Prison Break“ 15 години подоцна (ГАЛЕРИЈА)

Пред петнаесет години, хит серијата „Prison Break“  се емитуваше за прв пат, а беше крајно популарна кај нас. Проверивме како…
Back to top button